شرکت هاو تولید کننده سیستم‌های تهویه مطبوع

  • حامی انرژی پایدار البرز

    شرکت حامی انرژی پایدار البرز با همکاری گروهی از مهندسین فعال در حوزه تاسیسات مکانیکی و بهره مندی از نیروهای تکنسین مجرب و متعهد آماده ارائه خدمات در زمینه های طراحی ، اجرا و بهینه سازی و تعمیرات سامانه های حرارتی و برودتی و تهویه مطبوع می باشد .

    صنایع یکتا تهویه اروند

    شرکت تهویه اروند با بیش از ۳۰ سال قدمت در عرصه ی تهویه مطبوع ایران با افتخار خود را یکی از نوآوران این صنعت میداند.

    تهویه گستر ویسمن

    تولید کننده و وارد کننده انواع سیستم های تهویه مطبوع اعم از چیلر ، وی آر اف ، جی اچ پی ، داکت اسپلیت و....

    گروه مشاورین پایدار راهکار هوشمند

    شرکت گروه مشاورین پایدار راهکار هوشمند تنها نماینده انحصاری شرکت کلینت ( clint ) در ایران افتخار دارد با هدف ارائه محصولات تهویه مطبوع با کیفیت از جمله انواع چیلر های تراکمی , هواساز , فن کویل , vrf , داکت اسپلیت و... فروش و خدمات پس از فروش در کنار کار فرمایان , پیمانکاران و مشاوران محترم حوزه تاسیسات و صنایع قرار گیرد.

    شرکت تهویه کاران پاسارگاد

    شرکت تهویه کاران پاسارگاد با تجربه 20 ساله مدیران خود و با همکاری کارشناسان و تکنسین‌های مجرب در زمینه تولید سیستم‌های تهویه مطبوع شامل : چیلر ، هواساز ، فنکویل ، برج خنک‌کننده ، کندانسور ، اواپراتور _ تهیه و تأمین تجهیزات گرمایشی ، سرمایشی و تهویه مطبوع _ مشاوره ، طراحی و اجرای (نصب و راه‌اندازی ، تعمیرات و نگهداری) کلیه سیستم‌های حرارتی ، برودتی و تهویه مطبوع فعالیت و به هموطنان خود در بخش‌های مجتمع‌های مسکونی ، اداری ، صنعتی ، مجموعه‌های ورزشی و غیره ... خدمات رسانی می‌نماید .

    الکتروسامانه الوند (السا)

    شرکت الکتروسامانه الوند با برند السا تولید کننده الکتروموتور های انواع فن کویل ها نظیر فن کویل های زمینی، سقفی، کانالی، کاستی ساخت تمامی برند های ایرانی و خارجی.

    تهویه تاسیسات مکش و دهش

    شرکت تهویه تاسیسات مکش و دهش تولید کننده انواع فن های صنعتی، سانتریفیوژ، هواساز ، ایرواشر ، برج خنک کننده فایبرگلاس ، کولر های آبی صنعتی با پد سلولزی ، کوره هوای گرم و خشک کن صنعتی ،سیستم های هوشمند پارکینگی ،مجهز به واحد تست و تجهیزات پیشرفته پرتابل و ارائه گواهی نهائی تکنیکال تست و بالانس دینامیکی و دارای کادری متخصص و فنی مهندسی ، مشاوره، طراحی، شبیه سازی و اجرای سیستم های تهویه و کنترل دود پارکینگ ،نماینده رسمی و انحصاری فروش و خدمات پس از فروش ، فن های پارکینگی و سیستم های تخلیه دود F300 با برند PITSAN و HUNGARO ترکیه و مجارستان و پرده های دود بند در ایران و دارای گواهینامه معتیر تولید فن F300 با برند مکش و دهش از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و سازمان آتش نشانی کشور و عضو اکثر وندور لیست های معتبر داخلی همیشه کنارتان هستیم ... مکش و دهش www.mackeshdahesh.com 021-88329978-79/09013203617 شبکه اجتماعی : آپارات - یوتیوب

    شرکت نانو واحد صنعت

    این شرکت در زمینه تولید انواع نانو فیلترها، نانو مس ، نانو نقره و نانو اکسیدهای فلزی و همچنین واکس های محافظ میوه و سبزیجات – کود اورگانیک نانویی و کود مایع فعال است.

    تهویه بتا

    تهویه مطبوع بتا نمایندگی رسمی گرین، ,ویربل، آکس، مدیا، گری، او جنرال، شوفاژکار، لورچ و ایساتیس می‌باشد. تهویه بتا با ارائه محصولات مطمئن و با کیفیت همراه با شرایط ویژه تخفیفات و اقساط پذیرای تمام سلیقه‌ها است. مشتریان عزیز با تهویه بتا می‌توانند بهترین انتخاب را در تهیه محصولات گرمایشی و سرمایشی محیط خود داشته باشند.

    گروه صنعتی لورچ

    شرکت تولیدی صنعتی لورچ در سال 1356 به عنوان یکی از تولیدکنندگان لوازم خانگی، با هدف اشتغال زایی و کارآفرینی و با سرمایه گذاری بخش خصوصی فعالیت خود را در شهر زیبا و تاریخی اصفهان آغاز نمود. این کارخانه در منطقه صنعتی جی در شرق اصفهان احداث گردید. شرکت لورچ همواره با بکارگیری نیروهای متخصص و کارآزموده تلاش نموده محصولاتی با کیفیت و در خور شأن مصرف کننده تولید نماید.

    شرکت فنی مهندسی آذین تهویه غرب

    تولید کننده و مرجع تخصصی داکت اسپلیت در ایران

    شرکت تهویه مطبوع ترکان پارتاک

    شرکت تهویه مطبوع ترکان پارتاک در استان اصفهان بطور رسمی فعالیت خود را آغاز نمود و مرکز اصلی خود را شهر زیبای اصفهان قرار داد و پس از آن بطور جدی فعالیت مستمر خود را بصورت نمایندگی های فروش در سراسر کشور و برون کشوری انجام داده است. شرکت تهویه مطبوع ترکان پارتاک سالها در زمینه تولید سیستم شوتینگ زباله و تولید دریچه های صنعتی و تزئینی در پروژه های مسکونی،اداری،بیمارستان ها، شرکت های نفتی ،دانشگاه ها،مترو در خطوط متفاوت شهری و ... به انجام رسانده است . لذا با توجه به نیاز روز بازار اقدام به طراحی و تامین انواع محصولات از جنس آلومینیوم ، استیل و چوب کرده است . نظر به اینکه زندگی روزمره بشر رو به پیشرفت و ترقی میباشد و در زمینه صنعت ساختمان ، معماری و صنایع وابسته به آنها از جمله تاسیسات و تهویه مطبوع مورد بررسی و نگاه ویژه بوده است شرکت تهویه مطبوع ترکان با بیش از نیم قرن سابقه در این صنعت و خدمات به مردم عزیز و با توجه به نگاه بشر، پیشرفت زندگی و متد جدید تلاش بر این دارد که تحولی در این صنعت بوجود آورد تا با عنایت و توکل به خداوند متعال خدمتی در جهت رشد و ترقی در این صنعت برای کشور عزیزمان و این مرز و بوم داشته باشد.