مشخصات فنی و کاربردی محصول چسب سرد رولینگ/ رپینگ پی وی سی، TPAN-0465 Data sheet

دیتا شیت چسب سرد رولینگ/ رپینگ پرس پی وی سی، تولید شرکت دیاکو چوب بسپار فر آور.
نام محصول:
TPAN-0465
طبقه بندی: IPC :

B27G 11/00 2006.1
موارد مصرف: کاربرد در چسباندن لمینت های دکوراتیو PVC به سطوح ورق یا پروفیل های POLYWOOD, PVC, UPVC (پرس سرد رولینگ، رپینگ یا پرس تخت لمینت چوبی یا پلاستیکی بر روی فومیزه PVC)، یا جهت چسباندن اتصالات لوله‌های زه کشی PVC,UPVC به همدیگر.
بسته‌بندی: ۴-۲۰-۲۰۰ کیلوگرم.
پایه مواد اولیه: UPVC, PMMA، (THF-تثبیت‌شده)، متیل اتیل کتون، سیکلوهگزانون و مواد افزودنی تقویت کننده چسبندگی.
چگالی (گرانش ویژه): تقریبا برابرً ۰.۹۸۵ گرم بر سانتی‌متر مکعب.
محدوده دمای ذوب شیشه و مقاومت حرارتی: TG:  76-87 درجه سانتی‌گراد.
مقاومت فیزیکی: اتصالات و فیلم چسب ایجاد شده UPVC تقویت و باند شده توسط پلیمر آکریلیک و تقویت کننده های سیلانی، ضد آب و اشعه UV هستند.
مقاومت شیمیایی: ضد آب، اسید، مواد شوینده و تینر فوری.
ویسکوزیته: 1800-3500 mPas (Epprecht viscosimeter, measuring body 3 at 23ºC)..
دمای جوش: ۱۴۸ درجه سانتی‌گراد.
درجه حلالیت بر اساس پارامتر هانس: ۹.۶۰- ۹.۷۷ مناسب فعال و چسبنده کردن سطوح PVC جهت چسبندگی و تر شوندگی بهتر سطوح پلاستیکی و عدم خورندگی و دفورم شدن روکش های PVC ( حالت پوست پرتقالی شدن سطح ) .
TPAN-0465 - مطابق با الزامات EN 14814، چسب برای سطوح ترموپلاستیک PVC, UPVC, PVC-C همراه با تحمل فشار.
 TPAN-0465 -مطابق با الزامات DIN 16970, 1.1.7، KRV Guideline R و اصول برای ساخت و آزمایش سطوح سخت UPVC، یا لوله‌های زه کشی.
TPAN-0465 - مطابق با الزامات LFGB و دستورالعمل EC 1935/2004 برای مصرف آب، اسید. مواد شوینده و چربی غذا.
TPAN-0465 - تحت امتیاز ثبت اختراع تخته لایی پلیمر سازه Polymeric Matrix Plywood, PMP / تولیدشده است، به شماره پتنت:IR2020/050021A3, WO2020245848A2,US20220212442A1, EP4007682A2 .
دستورالعمل استفاده از چسب TPAN-0465، در خط تولید پرس سرد رولینگ/ رپینگ لمینت PVC، بر روی فومیزه PVC / پروفیل UPVC:
۱- اماده‌سازی سطوح و پاک نمودن گردوغبار از سطوح ورق فومیزه PVC یا پروفیل درب و پنجره UPVC.
۲- آماده نمودن دستگاه رولینگ پرس و قرارداد سیلندر روکش بر جای خود، بر روی دستگاه و آماده نمودن خط تولید برای ریختن چسب.
۳- ریختن چسب داخل دستگاه رولینگ به‌اندازه ۱.۵-۱ لیتر و بازنمودن دهنه چسب زن به مقدار لازم (کم) جهت تر شدن کامل و کافی پانل PVC توسط چسب.
۴- شروع عملیات پرس روکش و ادامه فرایند.
۵- جهت تمیزکاری غلتک سیلیکونی: ابتدا دهنه چسب زن کاملاً بسته می‌شود و تا جای ممکن چسب اضافه، جمع می‌شود و سپس حلال آلی رابین دو غلتک دستگاه ریخته تا چسب اضافه را حل نماید و هم‌زمان با پارچه نخی غلتک سیلیکونی تمیز می‌شود و سپس حلال آلی اضافی نیز با باز شدن دهنه چسب زن به پایین ریخته می‌شود و این کار را دوباره تکرار می‌شود تا غلتک کاملاً تمیز شود، در پایان و بعد از خشک شدن حلال آلی و به جهت افزاش عمر سیلیکون، باید سطح سیلیکون تمیز شده را با محلول آب و مایع ظرف‌شوئی آغشته نمایید.
اطلاعات کلی موردنیاز استفاده از چسب و تنظیم دستگاه رولینگ پرس:
۱- بهترین فاصله زمانی تنظیم سرعت دستگاه به‌گونه‌ای باید باشد که فاصله زمانی بین چسب خوردن فومیزه و روکش شدنش بین ۴-۱۴ ثانیه باشد.
۲- بهترین فاصله فیزیکی بین ایستگاه غلتک چسب زن و ایستگاه غلتک روکش زن بین ۵۰-۱۰۰ سانتیمتر هست، چسب قبل از خشک شدن باید بتواند در فاصله زمانی کوتاه، روکش را نیز تر نماید و قبل از این عمل نباید فرصت خشک شدن داشته باشد و بنابراین فاصله بین این دو ایستگاه در کمترین مقدار ممکن باید تنظیم شود، (برعکس چسب‌های پایه آب که چسب باید کمی هوا بخورد تا سطحش چسبناک و آماده شود).
۳- بعد از روکش شدن پانل‌های فومیزه و بعد از گذشت نهایتاً نیم ساعت و پخت کامل چسب (مانند تصاویر پیوست)، باید بلافاصله بین ورق‌ها تیکه‌های فوم قرارداد تا بین سطوح روکش‌ها، هوا جریان پیدا کند (جهت خشک شدن و خروج سریع حلال آلی چسب و زرد نشدن روکش‌های نازک در هنگام انبارداری درازمدت) و یا اینکه باید در استند های ایستاده فروشگاهی چیده و نگه‌داری شود قبل از بسته‌بندی پالتی و مهروموم کردن پالت( نیازمند ایجاد ایستگاه خشک کن سرد).
۴- TPAN-0465 در هنگام درجا کار کردن ژل نمی‌شود (High open time) و دارای نقطه‌جوش بالایی هست (۱۴۸ درجه سانتی گراد) ولی باید از درجا کار کردن دستگاه و غلیظ شدن چسب جلوگیری کنید و در صورت غلیظ شدن چسب، یا آن را جمع کنید و یا با اضافه نمودن چسب، محلول چسب را، رقیق‌تر نمایید.
۵- TPAN-0465 نیازی به فشار بسیار بالای پرس، جهت فعال شوندگی چسب، ندارد و حداکثر فشار موردنیاز غلتک روکش زن یا غلتک‌های بعدی پرس، 40- 60 bar/cm2 است و فشار بیش‌ازحد پرس باعث موج افتادن بر روی ورق و روکش می‌شود، مخصوصاً روکش های نازک.
۶- درصورتی‌که دستگاه از آپشن گرم‌کن غلتک روکش زن برخوردار است، درجه حرارت این آپشن فقط در زمستان، نهایتاً بین ۳۵-۴۵ درجه سانتی‌گراد باید تنظیم گردد.
پایان./


۲۳ مرداد ۱۴۰۳


محصولات مشابه
  • نوار چسب چاپدار 5 سانتی تعداد پایین

    نوار چسب چاپدار 5 سانتی تعداد پایین

    شرکت آذر چسب سهند با تولید چسبهای چاپدار در عرض های مختلف توانسته است رضایت و نیاز مشتریان را رفع نمایید ما می توانیم در حداقل تعداد ممکن برای شما مشتریان عزیز چاپ روی نوار چسب را انجام دهیم. حداقل تعداد قابل چاپ نوار چسب 60 حلقه می باشد. همچنین این شرکت با استفاده از دستگاههای پیشرفته توانسته است نوار چسب ساده برای بسته بندی کارتن را در ضخامتهای مختلف برای مصارف گوناگون تولید نماید. جهت مشاهده محصولات می توانید به سایت azarchasb.ir مراجعه کنید و یا با شماره 09360648395 و یا 04133432531 در تماس باشید.

    چسب آذربایجان شرقی
  • رزین غلیظ HIMAX | تولید و عرضه مستقیم

    تولید و عرضه کننده رزین غلیظ هایمکس برای تولید ماستیک سنگ، چسب یووی سنگ و ... با بهترین کیفیت و ویسکوزیته مناسب برای تولیدکنندگان چسب و کارخانجات سنگ و .... [هایمکس](https://himax-co.com/) رزین پلی استر غلیظ خود را در بسته بندی بشکه های 200 کیلوگرمی و 1 تنی به شما عرضه می کند، همچنین سفارش ارسال نمونه نیز امکان پذیر است. **کاربردهای رزین غلیظ هایمکس :** رزین چسب UV – مناسب برای اتصال سطوح شفاف و مقاوم در برابر نور خورشید رزین چسب صنعتی حرارتی رزین ماستیک پرکننده سنگ **ویژگی های رزین غلیظ هایمکس :** چسبندگی فوق‌ العاده بالا – ایجاد اتصالات قوی بین سطوح مختلف به‌ ویژه در سنگ‌ های ساختمانی افزایش مقاومت مکانیکی و شیمیایی – دوام بالا در شرایط محیطی سخت و پرفشار سازگاری با افزودنی‌ ها و هاردنرها – تسریع روند خشک شدن و افزایش استحکام قابل استفاده در فرمولاسیون چسب‌ های مقاوم در برابر UV و حرارت جهت کسب اطلاعات بیشتر [اینجا کلیک کنید](https://himax-co.com/resin-production-mastic-uv/) یا برای مشاوره رایگان و همکاری با ما تماس حاصل فرمایید. ما صمیمانه آماده همکاری با کارخانجات و شرکت های تولیدی هستیم.

    چسب اصفهان
  • رزین فایبرگلاس (رزین کامپوزیت) HIMAX | تولید و عرضه مستقیم

    تولید و عرضه مستقیم رزین پلی استر فایبرگلاس [هایمکس](https://himax-co.com/) (رزین برای کامپوزیت) با بهترین کیفیت و چسبندگی بالا و ویسکوزیته مناسب جهت تسهیل اجرای کار و پروژه های صنعتی و هنری. برند هایمکس رزین فایبرگلاس را در بسته بندی بشکه های 200 کیلوگرمی و 1 تنی به شما عرضه می کند، همچنین سفارش ارسال نمونه نیز امکان پذیر است. کاربردهای رزین فایبرگلاس هایمکس: رزین قایق سازی و شناور، قطعات دریایی رزین مجسمه سازی فایبرگلاس و کامپوزیت رزین توری فایبرگلاس (نصب توری) رزین تولید و تعمیرات قطعات کامپوزیتی رزین عایقکاری و درزبندی کامپوزیت ها رزین لایه بندی الیاف شیشه و حصیری رزین پالتروژن و تولید قطعات فایبرگلاس جهت کسب اطلاعات بیشتر [اینجا کلیک کنید](https://himax-co.com/buy-fiberglass-resin/) یا برای مشاوره رایگان و همکاری با ما تماس حاصل فرمایید. ما صمیمانه آماده همکاری با کارخانجات و شرکت های تولیدی هستیم.

    چسب اصفهان
  • فروش چسب بلزونا 1111

    چسب بلزونا 1111 و چسب بلزونا 1311 از این پس در چسب سام موجود می باشد. این چسب ها ساخت کشور انگلستان و همگی اورجینال و دارای بارکد بوده که قابل پیگیری هستند. این خمیرهای اپوکسی به نام های دیگری همچون خمیر تعمیراتی اپوکسی بلزونا Belzona 1111 شناخته می شوند که در میان صنعتگران از محبوبیت بالایی برخوردار هستند. چسب بلزونا 1111 یک چسب صنعتی اپوکسی است که برای تعمیرات و نگهداری سطوح مختلف در صنایع سنگین، خودروسازی، دریایی و بسیاری دیگر از صنایع طراحی شده است. این چسب دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است که آن را به گزینه‌ای ایده‌آل برای انواع پروژه‌های تعمیراتی تبدیل کرده است. چسب بلزونا 1111 از قدرت چسبندگی بالایی برخوردار است و می‌تواند در شرایط سخت و محیط‌های صنعتی با دما و فشار بالا عملکرد مطلوبی ارائه دهد. این محصول در تعمیرات سطوح فلزی، بتن و پلاستیک به‌ویژه در مکان‌هایی که نیاز به مقاومت بالا در برابر سایش و خوردگی دارند، استفاده می‌شود. برای اطلاع از قیمت چسب بلزونا 1111 با ما در تماس باشید.

    چسب تهران