محلولهای انودایزینگ آلومینیوم

آندایزینگ با استفاده از الکترولیت اسید سولفوریک:

          از اسید سولفوریک با غلظت های مختلف از gr/lit 10 تا gr / lit 700 در صنایع و مراکز تحقیقاتی جهت عملیات آندایزینگ استفاده می کنند. اما بیشترین غلظتی که بطور معمول به کار می رود 150 تا 250 گرم در لیتر می باشد. با تغییر غلظت ، میزان هدایت الکترویکی نیز تغییر می یابد که منحنی شکل زیر بیانگر این ارتباط می باشد.

          بیشترین قابلیت هدایت الکتریکی در غلظت 350 گرم در لیتر یا 35% وزنی اسید سولفوریک بدست می آید. در چنین حالتی ولتاژ مورد نیاز جهت ایجاد دانسیته جریان 2/1 آمپر بر دسیمتر مربع کمترین مقدار خود را خواهد داشت و انرژی مصرف شده الکتریکی نیز به همان نسبت در پایین ترین حد خود خواهد بود.

          ارتباط بین دمای محلول الکترولیت ، غلظت اسید و ولتاژ مورد نیاز جهت اعمال دانسیته جریان 2/1 آمپر بر دسیمتر مربع در نمودار نشان داده شده است. (آلومینیوم مورد آزمایش به صورت ورق بوده و درجه خلوص آن نیز 99/99 درصد می باشد).

          تجربه و آزمایش بیانگر این نکته است که متناسب با افزایش غلظت محلول الکترولیت به نسبتی که زمان عملیات آندایزینگ افزایش می یابد ضخامت و وزن لایه اکسیدی حاصل کاهش می یابد بطوری که اگر قطعه ای آلومینیومی در محلول اسید سولفوریک با غلظت 30% وزنی (330 گرم در لیتر) در طول مدت یک ساعت آندایز شود وزن لایه اکسیدی آن معادل نصف حالتی است که غلظت الکترولیت معادل 15% وزنی ( و یا 165 گرم در لیتر) بوده و در همان مدت زمان آندایز شده باشد.

لازم به یادآوری است که درجه حرارت در هر دو حالت یکسان در نظر گرفته شده است تا این تاثیر بهتر نشان داده شود.

سرعت تشکیل لایه اکسیدی در الکترولیت اسیدسولفوریک به نوع آلیاژ آلومینیوم، غلظت و جریان اعمال شده بستگی دارد. بطور متوسط با استفاده از اسید سولفوریک به غلظت 10 یا 15 درصد وزنی و جریان 5/1 آمپر بر دسیمتر مربع، در طول هر 4/2 دقیقه یک میکرون به ضخامت لایه اکسیدی افزوده می شود. اگر غلظت محلول الکترولیت به 10 درصد و جریان نیز به یک آمپر بر دسیمتر مربع کاهش یابد لایه اکسیدی ایجاد شده سخت تر و مقاومت تر می شودو و به ازای هر 6/3 دقیقه معادل یک میکرون به ضخامت آن افزوده می گردد. در آندایزینگ سخت سرعت تشکیل لایه اکسیدی بیشتر بر اساس تجربه تعیین می شود.

از طرف دیگر افزایش غظت الکترولیت باعث کاهش مقومت سایشی لایه اکسیدی می گردد. بطوری که تغییر غلظت

از 5/8% وزنی به 32% وزنی ، معادل 30% کاهش در مقاومت سایشی را به دنبال خواهد داشت. اگر غلظت محول الکترولیت ثابت و درجه حرارت کاهش یابد مقاومت سایشی افزایش پیدا خواهد کرد. همانگونه که در شکل نشان داده شده است میزان سختی و مقاومت سایشی در ضخامت های مختلف ، در حرارت صفر درجه سانتیگراد نسبت ه درجات بالاتر بیشترین مقدار خود را دارد. به عبارت دیگر هر چه درجه حرارت افزایش یابد میزان سختی و مقاومت سایشی کاهش می یابد.

 

تاثیر ناخالصی های موجود در محلول الکترولیت بر کیفیت آندایزینگ :

          اسید سولفوریک تجارتی با هر درجه خلوصی که خریداری شود معمولا” دارای ناخالصی هایی است که میزان آن به تجهیزات و پروسه تولید اسید، ظروف و تانکهای ذخیره، روش حمل و نقل ، شیوه نگهداری و انبار نمودن آن بستگی دارد. ناخالصی هایی که معمولا” در اسیدسولفوریک وجود دارند عبارتند از عناصر آهن ، مس ، سرب و برخی فلزات دیگر.

          الف – آهن یکی از عمومی ترین ناخالصیها می باشد واگر میزان آن در داخل اسید سولفوریک از حدود‍‍‍‍PPM 200 ‍‍‍‍‍‍‍‍ بیشتر شود بر پوشش اکسیدی حاصل از عملیات آندایزینگ اثر گذاشته و کیفیت آن را تقلیل می دهد .

          بهترین وضعیت آن است که اندازه آهن در محلول اکترولیت ازP PM 50 تجاوز ننماید. باتوجه به اینکه در طول کار نیز ذرات آهن بطور ناخواسته به محلول فوق افزوده می شوند میزان آهن در داخل اسید خریداری شده اولیه نباید ‍‍‍‍PPM25 تجاوز نماید.

          ب – تجربه نشان داده است که وجود درصد کمی آلومینیوم در داخل الکترولیت میتواند سودمند باشد . بطور مثال پس از آندایز کردن یک قطعه کار در داخل محلول الکترولیتی که دارای 5gr/lit آلومینیوم بوده مشخص گردید که براقیت قطعه فوق به مراتب بیشتر از حالتی است که جهت آندایز کردن آن از الکترولیت فاقد آلومینیوم استفاده شود. در مقابل این امتیاز آلومینیوم حل شده در داخل محلول الکترولیت از سویی باعث کاهش ضریب هدایت الکتریکی محلول میشود و ولتاژ مورد نیاز جهت ایجاد جریان مناسب راافزایش می دهد و از سوی دیگر باعث کاهش مقاومت سایشی لایه اکسیدی می گردد.

          به این دلیل می بایست حالت بهینه ای جهت تعیین مقدار آلومینیوم در داخل حمام یافت و آن را همواره ثابت نگهداشت .یکی از راههای ثابت نگهداشتن درصد آلومینیوم محلول در حمام تعویض روزانه مقداری از الکترولیت قدیمی با الکترولیت تازه و جدید می باشد . وباید دقت کرد که این مقدار از 10 گرم در لیتر تجاوز ننماید.

          براساس استاندارد DEF 151 ارتباط بین غلظت الکترولیت و بیشترین مقدار آلومینیوم مجاز در داخل محلول در دمای 15 درجه سانتیگراد در شکل 17 نشان داده شده است .

ج – ناخالصیهای دیگر مانند مس ، روی و سایر فلزات میتوانند در طول عملیات آندایزینگ به داخل حمام راه یابند به خصوص زمانی که از میله های مسی جهت انتقال جریان استفاده میشود . وجود ذرات و ناخالصیهای مس و روی در داخل حمام الکترولیت باعث کاهش کیفیت پوشش اکسیدی شده و علاوه بر صدمه رساندن به مقاومت قطعه در مقابل خوردگی از براقیت سطح آندایز شده نیز می کاهند . بنابراین غلظت عناصر فوق در محلول الکترولیت نباید از ‍‍‍‍PPM 10 تجاوز نماید.

د – استفاده از آب کلردار جهت ساخت حمام آندایزینگ یکی دیگر از مواردی است که باعث کیفیت کار می گردد زیرا آنیونهای کلر نیز از جمله ناخالصیهای مضر محسوب می گردد.

 

درجه حرارت محلول الکترولیت

          هرگونه افزایش حرارت محلول الکترولیت اسید سولفوریک باعث ایجاد تغییر در کیفیت لایه اکسیدی حاصل و سایر عوامل موثر در پروسه آندایزینگ می گردد. این تاثیرات عبارتند از :

1 – کاهش مقدار ولتاژ مورد نیاز جهت بدست آوردن دانسیته معینی از جریان .

2 – کاهش مقاومت سایشی سطح قطعات آندایز شده .

3 – افزایش شفافیت و براقیت سطح خارجی قطعات آندایز شده .

4 – کاهش میزان ضخامت و وزن پوشش آندی

ماکزیمم درجه حرارت مجاز محلول الکترولیت باغلظتهای متفاوت در شکل 19 بیان شده است . بااستفاده از منجنی فوق میتوان نسبت به تعیین میزان مناسب دما و غلظت الکترولیت اسید سولفوریک اقدام نموده و عملیات آندایزینگ راانجام داد .

دانسیته جریان و ولتاژ در پروسه آندایزینگ با الکترولیت اسید سولفوریک :

          افزایش ولتاژ تدر پروسه آندایزینگ باعث کاهش تعداد سوراخها و خلل و فرج سطح اکسیدی شده و بر سختی آن خواهد افزود. هرچند که این امر باعث افزایش درجه حرارت و بلطبع ضرورت استفاده از سیستم خنک کاری می گردد. نمودار شکل 18 نشان می دهد که باافزایش ولتاژ و کاهش حرارت میزان شفافیت و براقیت سطح آندایز شده تنزل می یابد . باتوجه به موارد فوق میتوان نتیجه گیری کرد که شفافیت بالا و مقاومت سایشی متوسط با بکارگیری ولتاژ پایین بدست می آید. اگر غلظت محلول الکترولیت 165 گرم در لیتر بوده و حرارت از 21 درجه سانتیگراد به 30 درجه سانتیگراد برسد مقاومت سایشی بین 12 تا 20 درصد کاهش می یابد. دراین صورت ( با توجه به افزایش درجه حرارت

)‌ولتاژ اعمال شده کاهش خواهد یافت و از 15 ولت به 11 ولت بادانسیته جریان 1.2 آمپر بر دسیمتر مربع خواهد رسید.

در یک آزمایش عملی مشخص شده است قطعات آلومینیومی آندایز شده در الکترولیت اسید سولفوریک با غلظت 130 گرم در لیتر حرارت 25 درجه سانتیگراد و دانسیته جریان 1.2 آمپر بر دسیمتر مربع در مقایسه با قطعات آلومینیومی اندایز شده در همان الکترولیت با غلظت 165 گرم در لیتر در حرارت 20 درجه سانتیگراد مقاومت سایشی مطلوبتری را دارا می باشند.

تاثیر شرایط مختلف عملیات آندایزینگ بر بازتاب کامل و آینه ای نور در آلومینیومی که به صورت شیمیایی براق کاری شده در نمودارهای شکل 20 نشان داده شده است .

محلول الکترولیت مورد استفاده در آزمایش نمودار الف اسید سولفوریک باغلظت 17%‌وزنی و نمودار ب معرف همان الکترولیت با غلظت 8.8%‌وزنی است .همچنین دانسیته جریان اعمال شده در آزمایش الف معادل یک آمپر بر دسیمتر مربع و در حالت ب معادل 1.6 آمپر بر دسیمتر مربع می باشد. ولتاژ مورد نیاز برای آندایزینگ آلیاژهای مختلف آلومینیوم با دانسیته جریان 1.2 آمپر بر دسیمتر مربع در الکترولیت اسید سولفوریک به شرح جدول شماره 10 می باشد.

 

 

 

آندایزینگ با الکترولیت اسید کرومیک :

الکترولیت اسید کرومیک در آندایزینگ آلومینیوم در موارد زیر مورد استفاده قرارمیگیرد.

الف – در حالتی که کمترین تغییر در ابعاد قطعه در طی آندایزینگ مورد نظر باشد.

ب – به عنوان زمینه و آستری در رنگ آمیزی قطعات به خصوص در صنایع نظامی.

ج – حفظ استحکام مکانیکی نقاط پرچ شده و یا جوشکاری شده قطعات آلومینیومی .

د- جهت نشان دادن ترکها خوردگیها درزهای مویی و سوراخهای موجود در سطح قطعات آلومینیومی به خصوص در صنایع هواپیمایی و نظامی .

ه- برای قطعات تزئینی و دکوراسیون با توجه به رنگ اکسید حاصل از آندایزینگ در الکتورلیت اسید کرومیک (‌هرچند که اکسید حاصل در مقایسه با آندایزینگ در الکترولیت اسید سولفوریک نرمتر می باشد )‌

دو روش مشهور درآندایزینگ نمودن قطعات آلومینیومی با استفاده از این الکترولیت به شرح زیر می باشد :

 

روش BENGOGH – STUART 

در روش فوق بر اساس استانداردهای نظامی D E F شماره 151 از اسید کرومیک به غلظت 3 تا 10% در حرارت 2+ 40 درجه سانتیگراد استفاده می کنند. پس از اتصال قطعه کار به میله آند، ولتاژ را در طی مدت زمان 10 دقیقه به تدریج به 40 ولت می رسانند و آن را به مدت 20 دقیقه ثابت که نگه می دارند. پس از آن ولتاژ را با سرعت یکنواخت طی مدت 5 دقیقه به 50 ولت می رسانند و به مدت 5 دقیقه آن را در این وضعیت تثبیت می کنند. بعد از طی این مراحل قطعه کار را از داخل محلول آندایزینگ در آورده و جهت علمیات بعدی آماده می نمایند. کل زمان عملیات در هر دوره برابر 40 دقیقه می باشد.

روش ثبوت ولتاژ :

          در این روش غلظت اسیدکرومیک بین 5 تا 10 درصد بوده و ولتاژ اعمال شدهنیز 40 ولت می باشد که در سرتاسر پروسه عملیات ثابت است.

          ولتاژ مورد نیاز این پروسه را می توان با توجه به P H محلول الکترولیت نیز تعیین کرد بدین صورت که اگر P H محلول بین 15/0 تا 6/0 باشد ولتاژی حدود 30 ولت مناسب می باشد و در صورتی که P H بین 6/0 تا 8/0 باشد به ولتاژی معادل 40 ولت نیازمندیم. مدت عملیات نیز حدود 30 دقیقه می باشد.

          همچنین دانسیته جریان در این روش به نوع آلیاژ آلومینیوم بستگی دارد. بطور مربع و آلیاژ آلومینیوم دارای درصد سیلیس بالا به 2 آمپر بر دسیمتر مربع جریان نیاز دارد. در صورت استفاده از الکترولیت به غلظت 100 گرم در لیتر دانسیته جریان معمولا” 2/1 آمپر بر دسیمتر مربع انتخاب می شود.

 

نکات قابل توجه در آندایزینگ با استفاده از الکترولیت اسیدکرومیک:

الف – جنس کاتد:

          در آندایزینگ بااستفاده از محلول الکترولیت اسیدکرومیک بهتر است که جنس کاتد از استیل ضدزنگ (Stainless Steel) انتخاب گردد. خود تانک نیز به همین منظور می تواند مورد استفاده قرار گیرد اما باید در هنگام جای گذاری و در آوردن قطعات دقت لازم بعمل آید تا احیانا” اتصالی ما بین قطعه کار و بدنه تانک صورت نگیرد. سطح مقطع کاتدهای انتخاب شده می بایست حدود 1/0 تا 2/0 سطح مقطع قطعاتی باشد که در هر مرحله می بایست آندایز شوند.

ب – تثبیت نسبت اسیدکرومیک در محلول:

          در طول پروسه آندایزینگ ، میزان اسیدکرومیک به دلایل مختلف کاهش می یابد که از جمله می توان از تغییر و تبدیل کروم شش ظرفیتی به کروم سه ظرفیتی نام برد و یا آنکه آلومینیوم نامحلول داخل حمام با کروم سه یا شش ظرفیتی ترکیب شده و دی کرومات آلومینیوم و یا ترکیب پیچیده دی کرومات کرومیوم را نتیجه می دهد به دلیل آنکه فعل و انفعال فوق باعث کاهش درصد اسیدکرومیک آزاد موجود در حمام می شود باید نسبت به ترمیم حمام و افزودن اسیدکرومیک اقدام نمود.

          یکی از راههای ساده جهت تعیین اسید کرومیک مورد نیاز استفاده از روش سنجش PH حمام می باشد. ارتباط بین PH الکترولیت و غلظت اسیدکرومیک در نمودار ارائه گردیده است.

ج – ناخالصی های محلول الکترولیت:

          1 – نسبت مقدار آلومینیوم نامحلول در الکترولیت می بایست کمتر از 3/0 درصد وزنی نسبت به وزن کل مواد داخل تانک باشد.

          2 – میزان نمکهای کلر ید نباید از 2/0 گرم در لیتر و یا p pm 200 بیشتر شود زیرا افزایش آن باعث کاهش کیفیت سطح اکسیدی و تیره و کدر شدن رنگ آن گردد.

          3 – میزان نمکهای سولفات داخل حمام حداکثر باید حدود p pm 500 باشد. به منظور ممانعت از ورود نمکهای فوق به داخل محلول الکترولیت علاوه بر کنترل آب مصرفی می بایست سطح قطعات آلومینیومی قبل از پروسه آندایزینگ کاملا” تمیز و از هرگونه آلودگی سطحی پاک شوند.

د – اقدامات ایمنی و حفاظتی:

          به دلیل مضر بودن بخارات کرومیک برای انسان باید با استفاده از روشهای مختلف نسبت خروج هوای آلوده از محوطه کارگاه و جایگزینی آن با هوای تازه اقدام کرد. در تانک های کوچک آندایزینگ با استفاده از هواکش های

معمولی میتوان مشکل را حل نمود اما در تجهیزات با ابعاد بزرگتر با استفاده از مکنده های نصب شده در لبه های تانک میتوان به این کار اقدام نمود. در هر حال تجهیزات مورد استفاده باید به گونه ای عمل نماید که به ازای هر مترمربع از سطح حمام آندایزینگ ، یک متر مکعب هوا در طی یک ثانیه تخلیه شود.

ه – سرعت تشکیل لایه اکسیدی:

          با اعمال دانسیته جریان معادل 2/1 آمپر بر دسیمتر مربع و طی مدت 20 دقیقه ، حدود 5 میکرون به ضخامت لایه اکسیدی افزوده شود.

و – فرآیند عملیات آندایزینگ با اسیدکرومیک:

          ترتیب و مراحل کاری پروسه آندایزینگ با الکترولیت اسیدکرومیک به شرح زیر و تقریبا” مشابه با سیستمی است که در بخش های قبلی در رابطه با آندایزینگ با محلول اسیدسولفوریک ذکر گردید. همانگونه که در بخش تمیزکاری و چربی زدائی توضیح داده شد.


۰۴ شهریور ۱۳۹۹


محصولات مشابه
  • فروش ورقهای پی وی سی نرم جهت ایزولاسیون با عرض 2متر

    فروش ورقهای پی وی سی نرم جهت ایزولاسیون با عرض 2متر

    آرین خاک ایرانیان تولیدکننده و مجری ورقهای پی وی سی برای ایزولاسیون و آب بندی گودهای ساختمانی ، تونلهای زیرزمینی و تونلهای مترو با استانداردها و آزمایشهای تائید شده . تنها شرکت دارنده استاندارد ZTV آلمان . مورد تائید شرکتها وپیمانکاران بزرگ حفاری و ایزولاسیون تونلهای مترو ، انتقال اب و انرژی . استفاده شده در پروژه های تونل حکیم . تونل مترو تهران خط 6 . تونل مترو تهران خط 7 تونل مترو تبریز ، تونل مترو شیراز ، استخر دلفین های برج میلاد ، گودهای عمیق و نیمه عمیق و .... آرین خاک ایرانیان برترین تولید کننده ورق های پی وی سی در خاورمیانه می باشد برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید تلفن همراه: 09120204952 واتس‌آپ: 09120204952 تلفن محل کار: 02188009861-02188009862 وب سایت: https://ariankhak.com/ https://geokhanjani.com/

    متفرقه تهران
  • تولید و پخش ملزومات فست فود

    تولید و پخش ملزومات فست فود

    کتیبه پک @katibehpack برای بسته بندی پیتزا به صورت بیرون بر باید از بسته بندی و جعبه هایی استفاده شود که تمام استانداردهای بهداشتی را رعایت کند . جعبه های پیتزا باید استاندارد سازمان غذا و دارو و استاندارد ساخت را داشته باشند . خصوصیات جعبه پیتزا ، تولیدشده مجموعه ما.. – جعبه پیتزا مقاوم در حمل و نقل است و مانع آسیب مواد غذای مد…… – روکش استاندارد – جعبه ها درشرایط بهداشتی تولید می شود. – جعبه پیتزا نشان سیب سبز سلامت دارد. – جعبه پیتزا دارای کیفیت است و قابلیت انبار کردن در تعداد بالا را دارد . – مانع از دست رفتن حرارت غذا و مناسب پیتزا بیرون بر. – قابلیت طراحی متناسب با اندازه و وزن پیتزا بر اساس سلیقه مشتری. – طراحی جذاب بسته بندی – امکان تولید این محصول به صورت اختصاصی برای برند شما وجود دارد. پاکت کرافت پیتزا پاکت کرافت پیتزا جهت حمل راحت‌تر جعبه‌های پیتزا استفاده می‌شود. استفاده از پاکت بیرون‌بر پیتزا علاوه بر راحتی حمل پیتزاها می‌تواند ابزاری جهت تبلیغات و بازاریابی مجموعه‌ی شما باشد. پاکت بیرون‌بر پیتزا به دلیل ضخامت زیاد کاغذ مقاومت بالایی داشته و تحمل وزن زیاد انواع جعبه پیتزا را دارد. از آن‌جایی که پاکت پیتزا یک بار مصرف بوده و برای رستوران‌هایی مورد استفاده قرار می‌گیرد که قیمت تمام شده برایشان اهمیت زیادی دارد، پاکت پیتزا از جنس کاغذ کرافت بهترین گزینه برای این مشتریان به حساب می‌آید. تولید وپخش سینگل زیر پیتزایی مربع و دایره جعبه پیتزا. جعبه همبرگر. پاکت ساندویچ کوچک و بزرگ. پاکت پیتزا. جعبه سوخاری لاک باتوم. جعبه سوخاری سالنی. جعبه سیب زمینی سفره ای، مخروطی و سالنی. جعبه بستنی قیفی. جعبه ایتالیای دو تکه. پاکت مومی ساندویچ. جعبه سیب زمینی مک دونالدی. پاکت پیتزا(مینی.تک. د.نفره و خانواده). تماس و وات ساپ؛09385005821

    متفرقه تهران
  • سکوبندی آزمایشگاه با بیش از 100 نمونه کار. با کیفیت و ارزان

    سکوبندی آزمایشگاه با بیش از 100 نمونه کار. با کیفیت و ارزان

    شرکت پویا تدبیر آرنیکا پیشگام در زمینه اجرای پروژه های جامع آزمایشگاهی در ‍‍‍ طراحی، تولید، نصب و راه اندازی سایت های آزمایشگاهی شامل سکوبندی آزمایشگاهی، هود شیمیایی، هود میکروبی، کمد نگهداری مواد شیمیایی و میز توزین می باشد. سکوبندی آزمایشگاهی شرکت پویا تدبیر آرنیکا دارای کاربردهای متنوعی از جمله: ایستگاه کار برای کاربران، فضای نگهداری مواد و تجهیزات مختلف آزمایشگاه، کانال های خاص برای تعبیه تاسیسات و دریچه های دسترسی آسان به تاسیسات و. .. است. استحکام زیاد و پوشش رنگ الکترو استاتیک در سطوح فلزی فریم سکوبندی استفاده از بهترین مواد خارجی در ساخت بدنه سکوها استفاده از رویه های یکپارچه سرامیکی ضد اسید (از مزایای استفاده از رویه‌های یکپارچه می توان کاهش درزبندی و رفع آلودگی آسان، نصب آسان و زیبایی را نام برد.) در سکوبندی آزمایشگاهی شرکت پویا تدبیر آرنیکا، در طرح‌ها و سایزهای متنوع نیاز مشتریان را در زمینه پژوهش و تحقیق کاملا برطرف می سازد. تنوع در جنس رویه سکوهای آزمایشگاهی بنا به نیاز و مدیریت هزینه آزمایشگاه (سرامیک‌های فریاتک، گرانیت خارجی، گرانیت ایرانی و استیل رویه یکپارچه سرامیکی ضد اسید سیستم تهویه آزمایشگاه و هودهای آزمایشگاهی ویژگی های فن های سانتریفیوژ ضد اسید ویژگی های یک شلف آزمایشگاهی استاندارد ارتباط بین سکوهای آزمایشگاهی معرفی انواع اسکلت بندی میزهای آزمایشگاهی تفاوت سکوها و کابینت های آزمایشگاهی با کابینت بندی آشپزخانه ای ویژگی های یک سکوبندی استاندارد سکوهای آزمایشگاهی کابین مواد کابین سیلندر میز ترازو شیرهای آزمایشگاهی سینک و کاپ سینک ملزومات سکوبندی آزمایشگاهی ملزومات حمل و نقل آزمایشگاهی پارتیشن ها شرکت آرنیکا تولید و ارائه تجهیزات آزمایشگاهی و لوازم آزمایشگاهی : دستگاه سالت اسپری با حجم 400 لیتر -طبق استانداردهای: ISO 7253 , JIS Z2371 , BS AU148 , DIN 50021 , ASTM B117 - سیستم PLC با قابلیت زمان بندی تا 3000 ساعت این شرکت قادر است دستگاه سالت اسپری در حجم های 150 , 800,1000 لیتری نیز تولید نماید. انواع هات پلیت مگنت صفحه گرد استیل ساخت کمپانی ika آلمان انواع هات پلیت مگنت صفحه چهارگوش تلفونی انواع شیکر ارلن بالن انواع میکسر دور دیجیتال انواع شیکر لوله اوربیتالی انواع شیکر ارلن بالن اوربیتالی دیجیتال انواع همو ژنایزر انواع آسیاب قابل کنترل انواع بن ماری استوانه استیل فروش انواع تانک ازت در حجم های مختلف از کمپانی های وچینیMVE, Taylor این شرکت بمبو (نمونه گیر غلات) در سایزهای مختلف را در انبار موجود دارد. تولید کننده محصولات زیر : سکوبندی آزمایشگاه هودهای شیمیایی و میکروبی سکوبندی آزمایشگاهی با پروفیل فلزی آون و انکوباتور در حجم های مختلف از جنس آلومینیوم و استیل کوره های الکتریکی در حجم های مختلف یخچال و فریزر در حجم های مختلف دستگاه سالت اسپری دستگاه ضربه دستگاه خمش بمبو و نمونه گیر غلات مقسم بذر ( دیوایدر ) رطوبت سنج غلات سطح سنج برگ ژرمیناتور دوش و چشم شوی اضطراری سانتریفیوژ اتوکلاو رومیزی سوک نمونه بردار گونی فروش و واردات دستگاه ایر سمپلر SAS 180 , SAS 360 فروش و واردات تانک ازت فروش ویژه کاغذ شطرنجی مخصوص تست پوشش رنگ فروش دستگاههای آزمایشگاه رنگ و رزین در ضمن این شرکت سکوبندی آزمکایشگاه را بصورت حرفه ای انجام میدهد در صورت تمایل برای سکوبندی می توانید با تماس به شرکت رزومه و اطلاعات فنی و پیش فاکتور دریافت کنید. خواهشمند است در صورت نیاز به هر گونه اطلاعات بیشتر از تماس با ما دریغ نفرمائید. پیشاپیش از حسن توجه و عنایتی که مبذول می دارید سپاسگذاریم. تلفن: 77484973 77484278 مهندس مرادی 09369372530

    متفرقه تهران
  • نماینده داکت البرز، داکت الوند، داکت دانوب، داکت سوپیتا

    نماینده داکت البرز، داکت الوند، داکت دانوب، داکت سوپیتا

    فروش انواع داکت (DUCT) -کانال الکتریکی برق البرز ، داکت الوند و داکت دانوب انواع داکت های برق • (کانال):داکت ساده: کاربرد در ساختمان های اداری تجاری مسکونی و … • (کانال):داکت شیاردار : کاربرد در تابلوهای برق فشار قوی و ضعیف و … • (کانال):داکت پارتیشن دار : کاربرد عبور همزمان سیم برق و تلفن بدون ایجاد نویز • (کانال):داکت قرنیزی : جهت نصب به جای قرنیز دیوار برای عبور همزمان سیم های برق و تلفن • (کانال):داکت رنگی : سفید ، طوسی، قهوه ای، مشکی ... ** داکت طرح چوب موجود می باشد** ** داکت کف خواب موجود می باشد** سایزهای استاندارد انواع داکت های برق البرز ، داکت الوند و داکت دانوب: داکت 1: با اندازه 10*10 میلیمتر داکت 1.5: با اندازه 15*10 میلیمتر داکت 2: با اندازه 20*20 میلیمتر داکت 2.5: با اندازه 20*25 میلیمتر داکت 3 معمولی: با اندازه 30*30 میلیمتر داکت 3 ارتفاع کوتاه: با اندازه 15*30 میلیمتر داکت 3.5: با اندازه 45*35 میلیمتر داکت 4: با اندازه 30*40 میلیمتر داکت 5: با اندازه 30*50 میلیمتر داکت 6 معمولی: با اندازه 45*60 میلیمتر داکت 6 پایه بلند: با اندازه 60*60 میلیمتر داکت 9 معمولی: با اندازه 45*90 میلیمتر داکت 9 پایه بلند: با اندازه 60*90 میلیمتر طول 2 متر برای هر شاخه برق و صنعت گاماسی نماینده برند داکت البرز، داکت دانوب، داکت سوپیتا، داکت دودمان، داکت کلمسان کانال برق الوند، داکت رعد، داکت تابلویی سینی کابل PVC البرز داکت پشت چسب دار البرز داکت پشت چسب دار شیار دار البرز ترانکینگ البرز ترانکینگ شیاردار البرز داکت قرنیزی البرز طوسی داکت پارتیشن دار البرز داکت ارتفاع بلند ساده البرز داکت ارتفاع بلند شیاردار البرز داکت کف خواب البرز طوسی جهت کسب اطلاعات بیشتر دریافت لیست قیمت شرکت می توانید با تلفن های زیر تماس حاصل نمایید: تلفن:02191017767 موبایل: 09196451496 واتس آپ و تلگرام: 09196451496

    متفرقه تهران