menu دسته‌بندی‌ها

ویزا و پذیرش تحصیلی، اتریش،آلمان، اروپا و اطلاعات ضروری

  • مشاهده: ۶۱۱
  • بروزرسانی: سه شنبه ۰۶ تیر ۹۶
  • انقضا: ۱۳۹۶/۷/۲۱

اخذ پذیرش تحصیلی و ویزای اقامت تحصیلی کشورهای؛ اتریش، آلمان، دانمارک، هلند، اسپانیا، پرتغال، نروژ، سوئد، فنلاند، اسلونی و کلیه کشورهای عضو اتحادیه اروپای مرکزی و غربی، از مقطع پیش دانشگاهی تا فوق لیسانس¬¬، دکترا PHD ، در کلیه رشته های علوم پزشکی -فنی و مهندسی-کشاورزی -علوم پایه-علوم زمین-علوم اقتصاد-مدیریت -هنرهای کاربردی و موسیقی، با امکان تغییر رشته در کلیه سطوح از دانشگاههای دولتی معتبر اروپا و در کشورهای زیبای اروپای مرکزی و غربی؛ کانال تلگرامی-اطلاعات ضروری و کاملتر؛ https://telegram.me/EuStVisa لینک اینستاگرام -اطلاعات ضروری؛ https://www.instagram.com/eurostudentvisa/ شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی کوروش کبیر: خیابان ولیعصر- بالاتر از دکتر بهشتی- روبروی هتل سیمرغ- شماره 2204 طبقه 2 واحد 6 ( ایمیل = h_alf685@yahoo.com ) تلفن: 26300391/021 و 64 الی 62 41 66 88 / 021 ؛ از ساعت 10 صبح تا 5.30 عصر. تلفن های مشاوره مستقیم: 09333986727 _09384334377 _09123021534 ؛ از ساعت 9.30 صبح تا 7.30 شب. بیش از 12 سال تجربه ارائه خدمات پذیرش تحصیلی و ویزای اقامت تحصیلی بدون واسطه برای هموطنان گرامی و بکار بردن روشهای آکادمیک جهت ارائه، توجیه و ارسال مدارک مورد نیاز رشته های مورد تقاضای متقاضی دریافت پذیرش تحصیلی و با امکان حذف محدودیت سنی و پیگیری مستمر تا آخرین مرحله.....؛ >>$$$ هزینه دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه های معتبر دولتی در کشورهای مورد درخواست و با امکان حذف محدودیت سنی (متقاضیان کمتر از 30 سال سن)؛ مبلغ، 3 میلیون و 200 هزار تومان و (30 تا 36 سال سن)؛ 3 میلیون و 500 هزار تومان و (از 37 سال سن بیشتر)؛ 3 میلیون و 800 هزار تومان میباشد. >>$$$ هزینه دریافت پذیرش و ویزای تحصیلی که متقاضی شرایط دریافت را دارا باشد؛ برای (متقاضیان کمتر از 30 سال سن) جمعا مبلغ 6 میلیون و 200 هزار تومان ؛ و متقاضیان (30 تا 36 سال سن) مبلغ 6 میلیون و 500 هزار تومان و (بالای 37 سال سن)؛ 6 میلیون و 800 هزار تومان میباشد. پشتیبانی کامل جهت اسکان مطمئن در باامن ترین و ارزانترین کشورهای اروپای غربی و مرکزی و دریافت کارت اقامت تحصیلی با مجوز کار و معرفی کورسهای آموزش زبان مخصوص دانشجویان خارجی و راهنمایی کسب درآمد مناسب جهت تامین هزینه های تحصیل و زندگی و معرفی شرکت های کاریابی معتبر و فعال و مشاوره و آموزش روش صحیح و سالم زندگی و تحصیل در اروپا...؛ اکیدا توصیه میشود که مدارک تحصیلی توسط اشخاص ناوارد و غیر متخصص و یا شخصا، به دانشگاهها ارسال نگردد؛ متاسفانه از اواخر دهه 80، ارسال غیرتخصصی مدارک و یا تهیه و ترجمه مدارک تحصیلی جعلی و یا توصیه نامه های صوری با فرمهای غیر رسمی، و نیز وعده های بعضی از افراد ناوارد و حتی اشخاص مقیم کشورهای اروپایی جهت دریافت پذیرش تحصیلی، نتیجتا منجر به حساسیت مسئولان دانشگاههای معتبر و دولتی در اروپا، بر اصالت مدارک دانشگاهی ایران(خصوصا دانشگاههای آزاد و پیام نور) و حتی تعدادی از دانشگاههای دولتی ایران شده است و متاسفانه در سایت رسمی تعدادی از دانشگاهها، مدارک ایران همتراز مدارک کشورهای آفریقائی، نپال، ویتنام و پاکستان و..... ارزیابی گردیده!!. در مواردی ضمن مشاوره برخی از متقاضیان (کارشناسی-فوق-دکترا) مشاهده شده، که متقاضی از طریق تعداد معدودی از دفاتر و موسسات اخذ پذیرش و ویزا، برگه هایی از دانشگاههای اروپایی و با عنوان گواهی پذیرش مشروط از این دفاتر و موسسات دریافت کرده اند که کاملا فاقد ارزش تحصیلی و فاقد ارزش ارائه به سفارت جهت ویزای تحصیلی میباشد، معمولا گواهیهای مشروط در موارد استثنائی و بندرت(کمتر از یک درصد) از طرف دانشگاهها صادر میشود و فقط گواهی هایی بعنوان برگه پذیرش قابل اعتبار است که اگر شروطی در آن ذکر گردیده باشد، زمان انجام و اجرای آن شروط، بعد از عزیمت متقاضی و معرفی کردن متقاضی به دانشگاه مربوطه در آن کشور و حین تحصیل مقرر گردیده که در همان برگه گواهی کاملا توضیح داده میشود. در تبلیغات تعدادی از موسسات و دفاتر اخذ ویزا ادعا گردیده که برای اقامت اروپا ، با ویزای شینگن (توریستی A-B-C)!!، با وعده اقامت و زندگی و مجوز کار!! برای متقاضیان اقدام می نمایند!!، که این وعده ها و ادعاها کاملا کذب و خلاف واقع میباشد؛ مسلما طبق قوانین روادید اتحادیه اروپا، ویزاهای شینگن در ردیف قوانین ویزاهای اقامتی نمی باشند و کارت اقامت برای دارندگان ویزاهای شینگن صادر نمیشود و علی الخصوص، ویزاهای شینگن قانونا بهیچ عنوان قابل تبدیل به ویزاهای اقامتی نمیباشد و تمام ویزاهای شینگن از نوع ویزاهای کوتاه مدت(حداکثر 90 روزه) و غیرقابل تمدید بوده و فاقد مجوز کار میباشد. دانش آموزان با مدارک کمتر از پیش دانشگاهی، بهیچ عنوان مستقیما نمیتوانند جهت پذیرش دانشگاههای دولتی اقدام نمایند، از طرفی دیپلمه های سه ساله به شرط معدل بالای 16 ، فقط میتوانند برای دانشگاههای خصوصی اقدام نمایند که با گذراندن یک سال تا حداکثر 3 ترم، بعنوان پیش نیاز دانشگاههای غیر دولتی، و پرداخت شهریه های قابل توجه ( هر ترم از 2500 یورو به بالا)، قادر به دریافت ویزای تحصیلی و ادامه تحصیل، در تمامی کشورهای اروپایی خواهند بود و البته بعد از گذراندن 2 تا 3 ترم میتوانند از دانشگاههای دولتی پذیرش گرفته و با هزینه بسیار کمتر به ادامه تحصیل بپردازند. کلیه دانشجویان طبق قانون کار برای پروتکلهای تحصیلی اتحادیه اروپا، میتوانند بین 16 تا 22 ساعت در هفته، کار پاره وقت و یا نیم وقت انجام داده و بر حسب حرفه و تخصص و رتبه شغلی، حداقل برای هر ساعت 7 یورو تا حداکثر 15 یورو دستمزد کسب کنند..؛ این میزان درآمد ماهیانه ، بطور میانگین برای تامین 60 تا 80% درصد هزینه زندگی و تحصیل دانشجو در ماه کفایت خواهد کرد. تعدادی از لینکهای آگهی در سایتهای معتبر: www.eniazmandi.com/ads/15719.html -- www.1eshareh.com/fa/pdetails/4777 www.bazar-mashad.com/2776 -- www.jooyeshgar.com/product/det-11861 www.tifaa.com/ADS34537.aspx -- www.7gardoon.com/ads-show-96459.html >

اطلاعات تماس
نامحسین الفیده
تلفن21-26300391
فاکس-
همراه09123021534
استانتهران
آدرسخیابان ولیعصر- بالاتر از دکتر بهشتی- روبروی هتل سیمرغ- شماره 2204 طبقه 2 واحد 6
حامیان جویشگر
  • Karapost - کاراپست
  • nozhan - نوژان
  • Elearnever - آکادمی مجازی ایرانیان
  • گروه کاربران لینوکس اصفهان
  • شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان