menu دسته‌بندی‌ها
ویزا و پذیرش تحصیلی، اتریش،آلمان، اروپا و اطلاعات ضروری

ویزا و پذیرش تحصیلی، اتریش،آلمان، اروپا و اطلاعات ضروری

اخذ پذیرش تحصیلی و ویزای اقامت تحصیلی کشورهای اتریش، آلمان، دانمارک، هلند، اسپانیا؛ نروژ و کلیه کشورهای عضو اتحادیه اروپای مرکزی و غربی ، از مقطع پیش دانشگاهی تا فوق لیسانس و دکترا در کلیه رشته های علوم پزشکی – فنی و مهندسی– کشاورزی - علوم زمین، مدیریت و هنر با امکان تغییر رشته در کلیه سطوح از دانشگاههای دولتی معتبر اروپا و در کشورهای زیبای اروپای مرکزی و غربی...؛ ((خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی کوروش کبیر)) کانال تلگرامی؛ https://telegram.me/EuStVisa 12 سال تجربه ارائه خدمات پذیرش تحصیلی و ویزای اقامت تحصیلی بدون واسطه برای هموطنان گرامی و بکار بردن روشهای آکادمیک جهت ارائه، توجیه و ارسال مدارک مورد نیاز رشته های مورد تقاضای متقاضی دریافت پذیرش تحصیلی و با امکان حذف محدودیت سنی و پیگیری مستمر تا آخرین مرحله........؛ با پشتیبانی کامل جهت اسکان مطمئن در باامن ترین و ارزانترین کشورهای اروپای غربی و مرکزی و دریافت کارت اقامت تحصیلی با مجوز کار و معرفی کورسهای اموزش زبان مخصوص دانشجویان خارجی و راهنمایی کسب درآمد مناسب جهت تامین هزینه های تحصیل و زندگی و معرفی شرکت های کاریابی معتبر و فعال و مشاوره و آموزش روش صحیح و سالم زندگی و تحصیل در اروپا...؛ هزینه دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه های معتبر دولتی در کشورهای مورد درخواست از اتحادیه اروپای مرکزی و غربی (متقاضیان کمتر از 33 سال سن)؛ مبلغ، 2 میلیون و 900 هزار تومان و (بالای 33 سال سن)؛ 3 میلیون و 150 هزار تومان میباشد. هزینه دریافت پذیرش و ویزای تحصیلی از کشورهای ذکر شده و یا ویزای کشورهای مورد درخواست ،که متقاضی شرایط دریافت را دارا باشد؛ برای (متقاضیان کمتر از 33 سال سن) مبلغ 5 میلیون و 800 هزار تومان ؛ و متقاضیان (بالای 33 سال سن) مبلغ 6 میلیون و 150 هزار تومان میباشد. متقاضیان متاهل که بصورت زوج جهت ویزای تحصیلی اقدام نمایند، در صورت داشتن شرایط دریافت پذیرش، از مجموع هزینه دو قرارداد، جمعا از تخفیف مبلغ 500 هزار تومان استفاده خواهند کرد.....؛ ((( ارائه 7% تخفیف به دانشجویان ترم سوم به بالا و فارغ التحصیلان بعد از سال 1383 دانشگاه های دولتی و پردیس(کلیه متقاضیان کمتر از 33 سال)؛ و همچنین 5% تخفیف به فارغ التحصیلان و دانشجویان ترم پنج به بالا که دارای مقالات معتبر ثبت شده و پروژه های مرتبط کاربردی و یا با معدل کل بالای 16.50 دانشگاه های آزاد، علمی کاربردی و پیام نور ))) هزینه تحصیل و کلیه مخارج زندگی در دانشگاههای دولتی با نرخ ارز آزاد برای سال تحصیلی (18/2017) و نیمسال دوم 2017، جهت تحصیل رشته های غیر پزشکی ؛ از 2 میلیون و 200 ، تا 2 میلیون و 800 هزار تومان در ماه؛ و نیز جهت تحصیل رشته های علوم پزشکی ؛ ماهیانه از 2 میلیون و 500 ، تا 3 میلیون و 500 هزار تومان در ماه ؛ ( تورم سالانه در تعدادی از کشورهای پیشرفته اروپای غربی و مرکزی ازجمله آلمان، فرانسه، اتریش، دانمارک، سوئد، نروژ بطور متوسط %2 تا %4 درصد درسال میباشد). شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی کوروش کبیر: خیابان ولیعصر- بالاتر از دکتر بهشتی- روبروی هتل سیمرغ- شماره 2204 طبقه 2 واحد 6 تلفن: 26300391/021 و 64 الی 62 41 66 88 / 021 ؛ از ساعت 10 صبح تا 5.30 عصر. تلفن های مشاوره مستقیم: 09333986727 -- 09384334377 – 09123021534 ؛ از ساعت 9.30 صبح تا 7.30 شب. ایمیل = h_alf685@yahoo.com telegram.me/EuStVisa)))) $$$ بدون تردید تمام متقاضیان دانشجو یا فارغ التحصیل که مشکل خدمت نظام وظیفه دارند فقط باید شخصا از طریق سازمان نظام وظیفه عمومی و نیز مراجعه به ادارات وزارت علوم، نسبت به مشخص کردن وضعیت خدمت نظام وظیفه و سپردن وصیغه و طی مراحل قانونی و دریافت مجوز ادامه تحصیل و خروج از کشور اقدام نمایند $$$ کلیه دانشجویان طبق قانون کار برای پروتکلهای تحصیلی اتحادیه اروپا، میتوانند بین 16 تا 22 ساعت در هفته، کار پاره وقت و یا نیم وقت انجام داده و بر حسب حرفه و تخصص و رتبه شغلی، حداقل برای هر ساعت 7 یورو تا حداکثر 15 یورو دستمزد کسب کنند..؛ این میزان درآمد ماهیانه ، بطور میانگین برای تامین 60 تا 80 درصد هزینه زندگی و تحصیل دانشجو در ماه کفایت خواهد کرد...؛ اطلاعات ضروری ؛ 1= مدت زمان پروسه دریافت پذیرش تحصیلی از زمان تکمیل و تایید ترجمه های مدارک و با توجه به مدت زمان رسیدگی مدارک در دانشگاهها، متغییر بوده و بین، 2 ماه و نیم تا 3 ماه و نیم میباشد و مدت زمان مجموع پروسه دریافت پذیرش و ویزای اقامت تحصیلی از کشورهای اروپای غربی و مرکزی، بین 6 ماه تا 7 ماه و نیم متغییر میباشد. 2= متقاضیان پذیرش دکترا باید حتما خلاصه راهکار طرح (رساله) یا پروژه مرتبط، جهت ارائه داشته باشند و حتما باید از عدم ارائه طرح مشابه و نتیجه گیری مشابه پروژه خود، توسط محققان و فارغ التحصیلان دیگر از دانشگاههای ایران و کلیه کشورهای دیگر اطمینان داشته باشند، مگر برای تعدادی از گرایشها در علوم پایه و فنی، که طرح(رساله) با ارائه خلاصه راهکار، جهت ارتقاء کیفی و ارائه روش نوین جهت تکمیل پروژه از طرف استاد پیشنهاد شود و به تایید پرفسورهای مسئول در همان دپارتمان دانشگاه برسد. 3= متقاضیانی که فقط مدرک پایان دوره پیش دانشگاهی دارند(بدون قبولی دانشگاه)، حتما باید دستکم، مدرک زبان ZDآلمانی انستیتو گوته و یا معادل ترم 6 و 7 برای زبانهای ایتالیایی، فرانسوی، اسپانیایی و یا انگلیسی IELTSرا از مراکز زبان انجمنهای فرهنگی سفارتخانه های اروپایی اخذ کرده باشند و اگر متقاضی دوره های زبان را در موسسات خصوصی گذارنده باشد، باید معادل مدرک معتبر زبان سفارتخانه مورد تقاضا را در آزمون مراکز فرهنگی سفارتخانه های اروپایی و یا آزمونهای معتبر بین المللی مورد تایید سفارت دریافت کند و متقاضی فوق الذکر باید قادر به انجام سفر کوتاه مدت جهت گذراندن امتحانات ورودی پلی تکنیک(دانشگاه های علمی کاربردی و فنی FH-Campus کشورهای اروپایی) بوده و گذرنامه معتبر و اجازه خروج از کشورهم داشته باشند و نیز افرادی که فقط مدرک دپیلم سه ساله دریافت کرده ولی دانشجو نبوده و یا دوره پیش دانشگاهی را نگذرانده باشند، نمیتوانند از این روش جهت شرکت در امتحانات ورودی پلی تکنیک استفاده کنند. 4 توجه= اکیدا توصیه میشود که مدارک تحصیلی توسط اشخاص ناوارد و یا شخصا، به دانشگاهها ارسال نگردد؛ متاسفانه از اواخر دهه 80 ، ارسال غیرتخصصی مدارک و یا تهیه و ترجمه مدارک تحصیلی جعلی، و نیز وعده های بعضی از اشخاص و افراد ناوارد و حتی مقیم کشورهای اروپایی جهت دریافت پذیرش، نتیجتا منجر به حساسیت مسئولان دانشگاههای معتبر و دولتی اروپایی بر روی مدارک دانشگاهی ایران(خصوصا آزاد) و حتی تعدادی از دانشگاههای دولتی ایران شده است و متاسفانه در سایت رسمی تعدادی از دانشگاهها مدارک ایران همتراز مدارک آفریقا، نپال، ویتنام و پاکستان و......... ارزیابی گردیده!! بطوریکه در اگثر سفارتخانه های اروپایی، وکلایی جهت استعلام و اهراز هویت اصل مدارک تحصیلی بکار گمارده شده اند...؛ و ضمنا هزینه های ترجمه مدارک بیشتر شده و پروسه زمان رسیدگی به مدارک در دانشگاهها طولانی تر شده است و در 90% موارد در بررسی اولیه، برگشت داده میشوند و بعبارت دقیقتر، بدلیل کثرت مدارک ارسال شده توسط متقاضیان پذیرش از سرتاسر دنیا به دانشگاههای دولتی اروپا، نهایتا منجر به کمتر شدن مدت فرصت تکمیل مدارک گردیده است و نیز خصوصا با دقت نظر و حساسیت کارکنان حرفه ای قسمت پذیرش دانشگاهها، نتیجتا فقط مدارکی امکان دریافت پذیرش دارند که از همان ابتدا موارد هدف را که مد نظر آن دپارتمان میباشد، ارسال کرده باشند. 5 توجه= متاسفانه در تبلیغات تعدادی از موسسات و دفاتر اخذ ویزا و پذیرش درج گردیده که برای متقاضیان، بوسیله ویزای شینگن (توریستی A-B-C)!!، جهت اقامت!! و دریافت اقامت اتحادیه اروپا میتوان اقدام نمود!!، که این ادعا کاملا کذب و خلاف واقع میباشد؛ طبق قوانین روادید اتحادیه اروپا، ویزاهای شینگن هیچگونه ارتباطی با ویزاهای اقامتی ندارد و کارت اقامت برای دارندگان ویزاهای شینگن صادر نمیشود و علی الخصوص، قانونا بهیچ عنوان قابل تبدیل به ویزاهای اقامتی نمیباشد و تمام ویزاهای شینگن از نوع ویزاهای کوتاه مدت و غیرقابل تمدید بوده و فاقد مجوز کار میباشد، لذا برای درخواست و صدور ویزای اقامت ((D.multi , C+D باید از همان ابتدای تشکیل پرونده در سفارت، فقط باید فرم مخصوص درخواست ویزای اقامت دریافت کرده و تکمیل نموده و فقط مدارک مختص به درخواست ویزاهای اقامتی را به سفارت مربوطه تحویل دهند، لذا هموطنان گرامی میتوانند برای اطمینان خاطر از طریق، وب سایتهای سفارتخانه های اتحادیه اروپا اطلاعات ضروری را دریافت نمایند. 6= متقاضیانی که بنا به هردلیلی، انصرافی و یا اخراجی از دانشگاه بوده اند و مجددا تمایل به ادامه تحصیل دارند ،جهت اقدام و سهولت در امر پذیرش، باید مدارک ممهور و تایید شده واحدهای گذرانده را دریافت کرده و یا با حداقل حدود 55 واحد پاس شده(معادل چهار ترم)، مدرک معادل کاردانی را از دانشگاه قبلی اخذ کنند و حتی الامکان جهت ثبت نام در همان دانشگاه یا با ثبت نام بدون آزمون، از طریق سایت سازمان سنجش، در دانشگاه دیگری و فقط مرتبط با همان رشته و گرایش تحصیلی قبلی و ترجیحا بعد از مشاوره با اینجانب، اقدام نمایند. 7= کلیه متقاضیان جهت تامین کلیه هزینه های مراحل پذیرش و ویزا وهزینه های ترجمه و تائیدیه ها و مبلغ ویزا و بیمه و بلیط پرواز(دو طرفه)، جمعا باید مبلغ حدود 12 میلیون تومان پول نقد در دسترس داشته باشند و ضمنا پرینت بانکی به مبلغ حدود 35 تا 40 میلیون تومان هم به عنوان پشتیبانی مالی جهت تامین مالی ادامه تحصیل در اروپا، به سفارت ارائه نمایند. 8= به اشخاصی که ویزای اقامت تحصیلی دریافت میکنند، اکیدا توصیه میشود که به هنگام عزیمت جهت ادامه تحصیل و اقدام برای دریافت کارت اقامت تحصیلی، برای افراد کمتر از 25 سال، مبلغی حدود بیش از 10 هزار یورو، و افراد بالای 25 سال، بیش از 12 هزار یورو همراه داشته باشند و طبیعتا باید حداقل 10 روز قبل از شروع ترم دانشگاه، عزیمت نموده و خود را به دانشگاه معرفی کنند. تعدادی از لینکهای آگهی در سایتهای معتبر: www.7gardoon.com/ads-show-96459.html www.tifaa.com/ADS34537.aspx www.eniazmandi.com/ads/15719.html www.bazar-mashad.com/2776 www.1eshareh.com/fa/pdetails/4777 www.istgah2.ir/10069514.html 9= به اطلاع کلیه هموطنان و ایرانیان مقیم خارج و داخل کشور میرساند؛ گروه وکلای مجرب دادگستری(عضو کانون وکلا) و با تخصصهای، حقوق بین الملل و جزا؛ جهت مشاوره و قبول وکالت مرتبط با کلیه دعاوی کیفری، حقوقی، مدنی، ملکی، تجاری، کمیسیون ماده 100، تقسیم ترکه (ارث)، مالیاتی، تعزیرات حکومتی، دیوان عدالت اداری و اخذ کارت بازرگانی، ارائه خدمات مینماید(دکتر سلطانی آذر 09124130223) 10= جهت اطلاع؛ بهیچ عنوان ویزای کار توسط کشورهای اتحادیه اروپا برای اتباع خاورمیانه و ایران صادر نمیشود؛ مگر در موارد بسیار خاص که نیاز قطعی و صددرصد به تخصص فرد مورد نظر داشته باشند و البته درصورتی که فرد متخصص دیگری در اتحادیه اروپا دردسترس نباشد!!، متاسفانه تعدادی از موسسات و دفاتر ویزا، با ادعای ویزای کار اروپای غربی اقدام به پر کردن فرمهای ارگانهای اروپایی و یا فرمهای آنلاین لیزینگ فیرماهای کاریابی اروپایی، اقدام به تحویل مدارک به سفارت مینمایند که در 99% موارد هیچ ویزای کاری به متقاضی صادر نمیشود؛ این وضعیت بجهت دهها میلیون بیکاری است که از 6-7 سال قبل از اروپای شرقی به جهت پیدا کردن موقعیت شغلی و کار و زندگی بهتر به اروپای غربی مهاجرت کرده و طبیعتا طبق قانون، کشورهای EWR در اولویت قرار دارند؛(از اواسط سال 2015 نیز، هجوم پناهندگان سوری، عراقی، آفریقایی و افغانی جهت کار و زندگی نیز بر این معضل اضافه شده است)؛ البته اما در صورتی که کارخانه، شرکت، موسسه و یا پژوهشکده ای، قصد جذب نیروی متخصص ایرانی را داشته باشد، قطعا ارگان و واحد صنعتی مذکور باید تمامی پشتیبانی لازم، ازجمله دعوتنامه رسمی و محل اسکان معتبر و مدارک لازمه دیگر و پیگیری مراحل دریافت ویزای کار و نیز تهیه مدارک دریافت کارت اقامت کاری شخص دعوت شده را در کشور مقصد، باید راسا برعهده بگیرد...؛

اطلاعات تماس
نامحسین الفیده
شرکتخدمات مسافرت هوایی و جهانگردی کوروش کبیر
تلفن21-26300391
فاکس-
همراه09123021534
استانتهران
آدرسخیابان ولیعصر- بالاتر از دکتر بهشتی- روبروی هتل سیمرغ- شماره 2204 طبقه 2 واحد 6
حامیان جویشگر
  • Karapost - کاراپست
  • nozhan - نوژان
  • Elearnever - آکادمی مجازی ایرانیان
  • گروه کاربران لینوکس اصفهان
  • خبر فارسی
  • شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان